Een tuin waar jong en oud in kunnen genieten

Van een tuin waar jaren niets aan gedaan was naar een tuin waar de klant heerlijk buiten kan genieten, zowel overdag als in de avond!

Het project is begonnen zoals wij elk project beginnen. Na een oriënterend gesprek hebben de klanten een moodboard ingevuld op Pinterest waaruit onze ontwerper, in combinatie met de wensen uit het intakegesprek, een ontwerp heeft opgemaakt. Na een paar kleine aanpassingen was het definitief ontwerp klaar.

Een tuin waarin de kinderen moeten kunnen genieten van de buitenlucht. Met een schommel en groot bovengronds zwembad moet dit wel lukken.

Er staat een grote tweedelig overkapping in met daarin een carport en kantoor met vergaderruimte met verwarming. Aansluitend op de vergaderruimte ligt een terras waarop de klant heerlijk kan genieten. Ook wanneer de zon schijnt door het in- en uitschuifbare schaduwdoek.

De tuin is voorzien van veel verlichting waardoor deze ook in de avond een waar plaatje is. De oprit is aangekleed met bomen en planten die in combinatie met de verlichting voor een mooie entree zorgen. Daarnaast staat er ook een groot waterornament in de tuin wat een echte blikvanger blijkt te zijn.

In de tuin is veel gekozen voor onderhoudsvriendelijke materialen die er voor zorgen dat de klanten optimaal kunnen genieten van hun tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.