Familie Blouwe – Oss

De huidige tuin was een aantal jaren geleden aangelegd door de vorige bewoner en was geheel bestraat. Op het eerste gezicht een tuin zonder sfeer en de tuin voelde heel klein aan. Niet echt uitnodigend om in te gaan zitten.

Na het maken van een moodboard werd duidelijk dat het een natuurlijke, strakke tuin mocht worden. Leuk de hoogteverschillen benadrukken en gebruik maken van natuurtinten.

Het is een heel kleine achtertuin met ontzettend veel mogelijkheden geworden. Een leuke eethoek dicht bij de woning onder de beschutting van de blauwe regen en achterin de tuin een plek om te kunnen loungen.

De kleine tuin vraagt om creatieve oplossingen om voldoende zitruimte te creëren bij een gezellige avond met familie en vrienden. In de verhoogde borders hebben we tweetal banken verwerkt, heerlijk zitten in het groen!

Bij het invallen van de schemering verandert deze tuin in een sprookje. De mooie elementen zijn stuk voor stuk uitgelicht met diverse spots. De tuin is in de avonden eigenlijk nog mooier dan overdag.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.