Familie Boudens – Uden

De vorige tuin van de familie Boudens was een tuin aangelegd voor opgroeiende kinderen. Bestrating aan het huis, gazon in het midden en rondom beplanting. In de loop van de jaren was de beplanting te groot geworden, het gazon versleten en het was geen tuin om in te genieten.

Mevrouw is op internet op zoek gegaan naar iemand voor de tuin, een kleine opknapbeurt was de bedoeling. Na een gesprek en een inventarisatie heb ik aangegeven dat het beter was om te kiezen voor een complete nieuwe tuin.

In het gezin was de interesse voor de tuin ver te zoeken en men maakte van de oude tuin ook geen enkel gebruik meer. Nu de tuin klaar is en we een jaar verder zijn is er veel veranderd in huize Boudens. Het hele gezin is vaak in de tuin te vinden en men vind het heerlijk om erin te zitten en het mooiste is dat er groene vingers zijn ontstaan.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.