Familie Brandt – Uden

Familie Brandt wilde wat anders. De huidige tuin was nog van de vorige bewoners en sloot niet aan bij het gebruik van het gezin.
De nieuwe tuin mocht iets anders gaan worden, iets waar ze allemaal meer buitenplezier aan kunnen beleven; een plek om te zitten en een plek om nog lekker te kunnen spelen. Onderhoudsvriendelijk was ook een belangrijke pijler.
Bij het maken van het moodboard kwam snel naar voren dat het een landelijke tuin mocht gaan worden. Ronde vormen, buxushagen en fruitbomen kwamen veelvuldig voor in de collage met foto’s.

Een andere grote wens was een plek om heerlijk te kunnen loungen en voor de fietsen van het gezin moest er ook een oplossing komen. We kozen voor een prachtige landelijke veranda met berging, geheel samengesteld in samenspraak met de familie. Samen zochten we de materialen uit. De veranda is een maatwerkproduct geworden met veel persoonlijke details. Een heerlijke plek om ‘s avonds met de kinderen de verhalen van de dag door te nemen bij een heerlijk knapperend houtvuur.

Vanuit de keuken hebben we een prachtige zichtlijn gecreëerd, waarmee je duidelijk zicht hebt op de landelijke sfeer. Die hebben we uitgevoerd met gebakken klinkers, omringd met buxushagen en 4 solitaire rode beuken als blikvangers in een cirkel. Voor de privacy met de achterburen hebben we groenblijvende steeneiken geplant. Die zijn vorstbestendig en het hele jaar groen.

Met het invallen van de avond verandert de tuin in een sprookje. De verlichting springt automatisch aan, zodat ook ’s avonds de romantische, landelijke sfeer zichtbaar blijft. Vanuit de veranda, maar ook vanuit de woning, is het heerlijk genieten.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.