Familie Huijsman, Sint-Michielsgestel

Wij hebben in Februari van 2018 in Sint-Michielsgestel een familie blij kunnen maken met een nieuwe tuin. In deze tuin hebben wij een buitenkamer geplaatst die net even wat meer heeft, een buitenkamer die bijdraagt aan het tuingeluk en de klant “extra tijd” in de tuin biedt.

In deze buitenkamer zit namelijk naast een loungehoek en eethoek ook nog een buitenbar. Buitenbar, je zou ook wel buitenkeuken kunnen zeggen kijkend naar de gebruiksgemakken van deze bar. Een grote koelkast, barbecue en zelfs een spoelbak om de glazen uit te spoelen na het nuttige van een heerlijke biertje. Een buitenkamer waar zowel de jong en oud veel gebruik van maakt.

Door de combinatie van de verschillende gedeelte in de buitenkamer hebben we een ideale plek kunnen creëren waar de klant met vrienden, familie en kennissen kunnen genieten van hun tuin. En door de buiten verwarming die aanwezig is hoeven ze niet naar binnen wanneer het wat frisser wordt.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.