Familie Koppes – Millingen aan de Rijn

De familie Koppes beschikt over een groot dakterras met een grote veranda en vlonder. Daar maakten ze tot voor kort echter weinig gebruik van. De eigen onderneming kost veel tijd en het dakterras nodigde niet echt uit om ’s avonds na het werk buiten te gaan zitten. Tijd om een hovenier in te schakelen, aldus de familie. Samen hebben we een plan opgesteld voor een terras waarop de familie in de avonduren kan bijkomen van een lange dag hard werken.

We zijn begonnen met de renovatie van de twee bestaande overkappingen. Daarna hebben we de bestaande vlonders van de veranda’s aangevuld met nieuwe, waardoor het gehele vloeroppervlak één geheel vormt. Onder de grote veranda hebben we een grote eettafel geplaatst, zodat de familie ’s avonds buiten kan eten. Vanuit die eettafel heb je zicht op de vijvermuur. Onder de kleine veranda hebben we de jacuzzi met buitendouche geplaatst. Van daaruit kijk je over de vlonderbanen en het kunstgras. Het kunstgras in combinatie met de sokkels en plantenbakken nodigen uit om te loungen met zitzakken.

De plantenbakken met hortensia’s en lavendel geven in de zomer veel sfeer, geur en kleur. In de vlondertrap is verlichting aangebracht. Dit geeft in de avond een mooi beeld en is tevens functioneel. Bovenaan de trap staan de ligbedden bij de waterspiegel met vijvermuur. De sokkel biedt de mogelijkheid om als tafeltje te worden gebruikt.

Aan de zijkant loopt het dakterras over in een loungeterras. Dit is een besloten ruimte. Met de glazen afscheiding blijft het gevoel van ruimte echter behouden. De doorlopende afscheiding van houtopslagen geven sierwaarde, samen met de groenblijvende hagen in plantenbakken.

Dit is een dakterras waar je op alle manier kan uitrusten: zittend en etend bij de eettafel, liggend in de jacuzzi, zonnend op het ligbed, douchend voor verkoeling, relaxend op de zitzak of in de loungehoek.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.