Familie Lubbers – Wijchen

De familie Lubbers ontmoetten we op een tuinbeurs in Cuijk. Ze vertelde ons dat hun tuin net klaar was. In de zomer is een zwembad aangelegd, met daarom heen nieuwe bestrating. Het zag er allemaal mooi uit, met mooie materialen. Maar toch was het gevoel nog niet compleet. De familie miste iets. Was er toch teveel steen gebruikt, vroegen ze ons.

Tijdens het gesprek maakten ze kennis met onze passie voor tuinen en de gedrevenheid van onze familie. Mooie dingen maken, die zorgen voor het verschil, meer en vaker buiten genieten van de tuin voor iedereen! De familie nodigde ons uit voor een bezoek om eens te inventariseren wat wij zouden veranderen.

Wij vonden dat er wel wat meer ‘Beleving’ in de tuin mocht komen en stelden een mooie bijzondere veranda voor. Die veranda is helemaal naar wens gemaakt en voor de houtkeuze en verwerking van het hout hebben we zelfs samen een bezoek gebracht aan onze leverancier in Duitsland.
Dat doen we vaker: materialen in het echt bekijken en uitzoeken is een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Een jaar later zijn we blij om te horen dat de familie Lubbers er gelukkig mee is, ondanks de extra investering. Ze hebben al vele uren samen doorgebracht onder de veranda en maken nu veel meer gebruik van de tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.