Familie Roy – Deurne

Voordat de familie Roy met ons in contact kwam hebben ze de bestaande woning eerst flink onder handen genomen. De woning is aangepast aan de huidige tijd en de ouder wordende kinderen. Ze hebben gerealiseerd een grote woonkamer om te loungen, een fijne leef keuken om samen te koken en een werkplek om thuis te kunnen werken.
De oorspronkelijke tuin was nog traditioneel ingericht met een terras om te kunnen zitten en een gazon voor de kinderen om te spelen. Tijd voor verandering!

In de tuin hebben we diverse zitplekken gecreëerd, waarvan er twee overdekt zijn. Bij de woning is er de mogelijkheid om heerlijk te loungen en de eettafel bevind zich achterin de tuin onder de tweede veranda. De derde zitplek is gesitueerd rondom de houtkachel. Heerlijk om met elkaar diepgaande gesprekken te voeren of voor de kinderen om te chillen met hun vrienden. Vuur heeft iets magisch en verbind mensen met elkaar.

De waterspiegel ligt centraal in de tuin en is de verbintenis tussen binnen en buiten, de verbintenis tussen de diverse terrassen en de verbintenis met de natuur. Water zorgt voor leven in de tuin en de waterspuwer zorgt als blikvanger voor rust in de tuin.

Vanuit de werkkamer is er een prachtig zicht de tuin in en de bijzonder pergola zorgt voor voldoende schaduw en geeft verkoeling tijdens warme zomerse dagen. Thuis werken wordt een bijzondere belevenis in deze groene omgeving.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.