Familie van de Broek – Oss

Vanuit de woonkamer valt direct de watergoot op als verbindende factor van de tuin. De paden sluiten er mooi op aan. De hoek aan het einde van de watergoot loopt evenwijdig aan de bestaande kering die het hoogteverschil met de achterzijde opvangt. Die kering hebben we bekleed met steigerhout. Dat past mooi bij de natuurlijke uitstraling van de tuin.

Aan het einde van de watergoot hebben we een waterspuwer aangelegd, die vanuit de kleine waterspiegel loopt. De waterspiegel sluit weer aan op een wand die ook een waterspuwer heeft.

Op het terras met ligbedden kun je lekker genieten van de zon. In de avonduren verlichten de lampen op de schutting het terras. Ook hebben we spots gebruikt om de Buxuswolk aan de overzijde uit te lichten, en er is verlichting aangebracht op de wand van de overkapping.

De afwisseling van betontegels en betongranulaat op het pad geeft een mooi contrast. De overkapping lijkt in het bos te staan door de grote houtwal op de achtergrond. Door de robuuste openhaard, houten meubels en vloerkleed is er een gezellige woonkamer van gemaakt.

Aan één zijde is de erfafscheiding gemaakt van schuttingpanelen. Sommige zijn inmiddels dicht begroeid met klimop door de toepassing van betonstaalmatten. Aan de andere zijde van de erfafscheiding is een los groeiende haag geplaatst. Dit verschil in gebruik van afscheidingen vormt een mooi contrast.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.