Familie van Dijk, Volkel

Na het maken van een moodboard kwam duidelijk naar voren dat het een tuin ging worden met rechte lijnen. Niet te modern, maar meer met warmere kleuren en een tintje landelijk. Dit zie je goed terug in de materialen die we gebruikt hebben. Natuurlijke uitstraling zoals het Cortenstaal in de vijver en de wanden van Zweeds rabat.

In de tuin hebben we twee plekken gecreëerd om te kunnen zitten. Het ene terras ligt lekker in de middag / avond zon en het andere terras is een overdekt terras. Het overdekte terras bied beschutting bij warme dagen, zodat men in de schaduw kan zitten. Wordt het s ‘avonds wat koeler dat is het ook een ideale plek om te zitten vanwege de beschutting.

De beplanting in de tuin hebben we uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke, rustige beplanting. Groepen siergrassen gecombineerd met een flinke groep pluimhortensia’s. Om meer hoogte in de tuin te kunnen creëren hebben we ervoor gekozen om er een aantal solitaire meerstammige krentenbomen in te zetten.

In de tuin hebben we ook de nodige verlichting aangebracht en dit geeft s‘avonds een prachtig effect. De wanden zijn mooi uitgelicht in de tuin en de meerstammige zijn voorzien van een spot. Bij het invallen van de avond krijgen we echt een andere tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.