Familie Volman – Nijmegen

Yvonne had bij een collega een tuin van ons gezien en die sprak haar erg aan en besloot een afspraak in te plannen samen met ons.

Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat er een mooie moderne tuin mocht komen die veel groen bevatte en waar ze samen heerlijk in konden gaan zitten. De uitleg over het binnen- buitengevoel was in het begin moeilijk te bevatten en het duurde even voordat ze los kwamen uit de eigen gedachte van een tuin.

Na het eerste ontwerp waren er nog wat twijfels, maar het vertrouwen in ons bedrijf kreeg de overhand en ze durfde de stap te maken. Nog even was de vraag wel of geen overkapping, maar nu twee jaar later hadden ze daar nooit over mogen twijfelen vinden ze zelf.

De kleurstelling van de tuin, zwart, grijs wit tegenover het vele groen is geweldig. Vanuit de woning is er ook een prachtig zicht de tuin in. Hier is het binnen- buitengevoel super goed gelukt.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.