Landelijke tuin met overkapping en wellnesshoek – Odiliapeel

Bij deze tuin in buitengebied van Odiliapeel hebben een tuinontwerp mogen realiseren en uitvoeren gericht op een landelijke en kleurrijke tuin.

Een opmerkelijk kenmerk van dit project was de transformatie van de bestaande overkapping aan het huis. Voorheen werd deze weinig gebruikt, maar met een grondige restyling werd het omgetoverd tot een sfeervolle plek. We hebben een buitenkeuken toegevoegd, steellook ramen geïnstalleerd, zwarte wanden aangebracht, een houtkachel geplaatst en de verlichting aangepast. Deze aanpassingen hebben de overkapping getransformeerd tot een plek waar heerlijk getafeld kan worden. Later op de avond is het er heerlijk relaxen bij het haardvuur.

Het gehele terras rondom de overkapping is opnieuw aangelegd met grote schellevis tegels. Daarbij is verschillende kleurrijke beplanting geplaatst. De cortenstalen bakken fungeren als opvallende eyecatchers in de tuin, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Een bijzondere plek in de tuin is de wellnesshoek met een hottub voorzien van een prachtige halve overkapping met een pergola. Hier kan men genieten van de rust en ontspanning, zowel beschut als open. De buitendouche in deze hoek kan het hele jaar door gebruikt worden. Wanneer de avond valt, zorgt de doordachte verlichting voor een sfeervolle ambiance in de gehele tuin.

Door de gezellige overkapping en fijne wellnesshoek voelt onze opdrachtgever zich weer helemaal thuis in hun mooie, landelijke tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.