Landelijke zwembadtuin met zadeldakschuur – Veghel

Bij dit project hebben we ons hebben gericht op het ontwerp en de uitvoering van een landelijke zwembadtuin.

Een opvallend kenmerk van deze tuin is het fraaie buitenverblijf in de vorm van een zadeldakschuur. De hoogte van de nok geeft een prachtig ruimtelijk gevoel. Dit buitenverblijf is uitgerust met steellook ramen en een glazenschuifwand, waardoor de bewoners nog langer buiten kunnen genieten. Bij het huis hebben we een royaal terras gecreëerd, omringd door grote cortenstalen bakken. Deze bakken fungeren niet alleen als een visuele afscheiding met het zwembad maar bieden ook een beschut gevoel op het terras.

Het zwembad zelf is strategisch geplaatst om optimaal van de zon en het omringende groen te kunnen genieten. In de avond komt de tuin tot leven met doordachte verlichting.

Het landelijke karakter van deze tuin in combinatie met het buitenverblijf, het zwembad en de zorgvuldig aangebrachte verlichting maken deze tuin tot een ideale plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.