Moderne sfeervolle terrassen

Deze moderne tuin is voorzien van diverse zitplekken in de tuin met een bijzonder tegelpatroon. Door de manier van bestraten met een rustige tegel als basis, de klinkers en een patroontegel kun je in het platte vlak knusse terrassen creëren. Op drie plekken in de tuin is hetzelfde concept toegepast waardoor de tuin toch een rustig geheel is.

Op verschillende plekken vullen borders de ruimte op met mooie beplantingen. In deze tuin is er ook veelvuldig gebruik gemaakt van groene wanden. Niet alleen klimop maar ook leibomen zorgen voor een mooi groen privacy scherm waardoor je het echte tuingevoel krijgt. Tevens zorgen de borders ervoor dat de verschillende zitplekken knusser worden en van elkaar zijn gescheiden zodat je echt aparte plekjes krijgt.

De overkapping met de zwarte staanders en dak en de lichte wanden komen overeen met de patroon tegel waardoor dit geheel in het concept van de tuin past. De kleuren zijn zeer modern en worden daarom door het gebruik van diverse materialen en borders wat verzacht.

Vanuit de overkapping kijk je uit op de kerktoren. Een prachtig uitzicht wat een uniek onderdeel is in deze tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.