Moderne tuin met zwembad en overkapping

In het ontwerp is gebruik gemaakt van diagonale lijnen van de woning en worden doorgevoerd in de paden. Deze lijnen worden door de plantenbakken geaccentueerd. De leibomen in de plantenbakken zorgen voor aparte ruimtes in de tuin waardoor er intimiteit en beschutting ontstaat.

De ruime aanbouw overkapping beschikt over een moderne buitenkeuken en een grote eettafel vanaf waar je de gehele tuin kunt bekijken. De overkapping bij het zwembad wordt meer als poolhouse gebruikt om te kunnen relaxen na het zwemmen of in de avond nog van de laatste zonnestralen kunt genieten.

Door gebruik van verschillende materialen krijgt de tuin een sfeervolle uitstraling. Er is gebruik gemaakt van klinkers in combinatie met halfverharding, moderne grijze tegels in combinatie met warm houtlook en moderne strakke plantenbakken met daarin grote leibomen. Door deze contrasten wordt de tuin interessant en spannend.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.