Moderne zwembad tuin met luxe poolhouse en prachtige verlichting – Weert

In Weert hebben we een project gerealiseerd dat de verbeelding van de klant tot leven bracht. Tijdens ons eerste gesprek met de opdrachtgever kwam ter sprake dat er een mogelijkheid bestond om extra grond aan te kopen en bij de tuin te betrekken. Direct hebben we geadviseerd om deze kans te benutten, wat resulteerde in de realisatie van een indrukwekkende tuin.

Door de toevoeging van deze extra ruimte konden we het zwembad centraal plaatsen. Het zwembad is hierdoor een onbetwist middelpunt van de tuin geworden. Aan de ene kant van het zwembad is een verfijnd poolhouse gerealiseerd. Deze is compleet met alle voorzieningen voor ontspanning. Aan de andere kant is een overkapping gecreëerd die naadloos aansluit op het huis. Hierdoor ontstaat er een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit project is de zorgvuldige integratie van de bestaande bomen in de tuin. Deze grote bomen werden niet alleen behouden vanwege hun esthetische waarde, maar ook om een gevoel van volwassenheid en rust aan de tuin toe te voegen. Tijdens de warme zomermaanden bieden ze verkoelende schaduw, terwijl ze ’s avonds worden verlicht om een betoverende ambiance te creëren.

Het poolhouse en de overkapping aan het huis worden verbonden met een prachtige stalen pergola die zo alle onderdelen met elkaar verbind. Deze verbindingen worden versterkt door de lange lijnen die in de tuin zijn gecreëerd met behulp van schellevis tegels.

Deze achtertuin geeft je een gevoel van luxe, comfort en verbinding met de natuur.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.