Moderne zwembadtuin met buitenkamer en carport – Uden

Bij deze tuin was de wens van onze opdrachtgevers een tuin waarin zij zich volledig thuis konden voelen. De bestaande tuin was ietwat gedateerd en bestond uit twee afzonderlijke achtertuinen zonder directe verbinding en zicht vanuit het huis. Daarom hebben we een royale luxe tuinkamer aan het huis gebouwd, voorzien van glazenschuifwanden en een prachtige gashaard. Hierdoor kun je zowel in de zomer als in de winter genieten van de tuin.

Het zwembad vormt een ware eyecatcher in de tuin. Tevens is deze ideaal voor onze opdrachtgever, die elke dag begint met een verfrissende duik voordat de werkdag begint. Ook is hij een grote liefhebber van mooie auto’s. Daarom hebben we een strakke carport met een ruime berging gerealiseerd, waar auto’s goed beschut geparkeerd kunnen worden.

Bij zonsondergang, wanneer de verlichting automatisch aanspringt, transformeert deze tuin in een waar sprookje. Hierdoor vormt de tuin een plek waar graag mensen uitgenodigd worden om urenlang te genieten.

De privacy is gewaarborgd in deze tuin door het strategisch plaatsen van volwassen leibomen. Deze staan niet traditioneel aan de randen van de tuin maar zijn geplaatst in het midden van de tuin, zodat ze een onderdeel zijn van het complete lijnenspel. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk met een robotmaaier en automatische beregening, wat bijdraagt aan een gezonde groei van de beplanting.

De bestrating bestaat uit een combinatie van gebakken klinkers en keramische tegels op een stabiele ondergrond van drainage mortel, wat bijdraagt aan het onderhoudsarme karakter van deze prachtige tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.