Moderne zwemvijver met ruime overkapping

Een tuin met een grote moderne zwemvijver welke grenst aan een ruime kapschuur overkapping.

De moderne lijnen in deze tuin worden door borders en plantenbakken geaccentueerd. Langs een lang pad naar de achterkant van de tuin kom je langs het gazon gelopen en uiteindelijk bij de zwemvijver en de overkapping. Het is een plek waar je volledig tot rust kunt komen wat verder weg van de woning, echt in de tuin. Vanuit de overkapping kun je zo de zwemvijver in duiken. Je bevind je hier omringd door groen waardoor je echt het gevoel van een tuin hebt.

Het pad vanuit de woning naar achteren neemt je mee door alle elementen die de tuin te bieden heeft. Het cortenstaal wat in de plantenbakken terugkomt, is een extra sfeervol element wat zich een aantal keer in de tuin herhaalt. Dat zorgt voor rust en eenheid. Het gazon loopt mooi door de gehele tuin waardoor er verbinding ontstaat en de tuin een geheel is.

De polyester vijvermuur met spuwer en verlichting is goed zichtbaar wanneer je onder de overkapping zit. Deze loopt over de breedte van de vijver en het plantendeel. Hierdoor krijgt de tuin nog extra diepte.

De dieptewerking en het lijnenspel van de paden in combinatie met de plantenbakken zorgen ervoor dat de tuin spannend is. Je ziet ook niet meteen de zwemvijver en zult ook niet meteen opmerken vanuit de woning gezien dat er een kunstmatig bad ligt. De planten in de zwemvijver zijn gelijk geplaatst aan de border aan de andere kant van het pad, waardoor de zwemvijver niet meteen een opvallend item in de tuin is.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.