Natuurlijke zwemvijver bij authentiek herenhuis – Oud Empel

In Oud Empel, bij dit sjieke herenhuis aan de dijk, hebben wij met trots een prachtige achtertuin mogen realiseren die perfect aansluit op de specifieke wensen van onze klant. De combinatie van ronde vormen en rechte lijnen sluiten naadloos in elkaar over. Het resultaat is een harmonieus geheel dat de tuin een uniek karakter geeft.

Een opvallend element van dit project is de zwemvijver met natuurlijk zwemwater, strategisch geplaatst achterin de tuin. Deze zwemvijver draagt niet alleen bij aan de esthetische waarde van de tuin, maar biedt ook een plek van natuurlijke ontspanning. Gecombineerd met een overkapping is deze locatie overdag en ’s avonds een heerlijke plek om tot rust te komen. Het hoogteverschil in de tuin zorgt ervoor dat vanaf de woning een prachtig uitzicht ontstaat, waardoor de tuin als het ware een verlengstuk van het herenhuis wordt.

Bij het ondergaan van de zon komt de tuin tot leven met automatisch aangaande buitenverlichting, waardoor een sfeervol geheel ontstaat.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.