Onderhoudsvriendelijke tuin met een strakke en moderne look in Sint-Michielsgestel

De familie Haverkort is een keer op een van onze adviesdagen op zaterdag binnen komen wandelen in ons Tuin Inspiratie Centrum voor advies voor hun nieuwe tuin. De klant was op zoek naar een hovenier die alle verschillende facetten van het tuinaanleg traject uit kon voeren en maatwerk kon leveren. Vanuit daar zijn we het traject gestart met een intake gesprek waarin de wensen van de klant uitgebreid besproken zijn.

Naast dat de klant op zoek was naar een hoveniersbedrijf die alles in eigen beheer heeft, was het ook belangrijk dat de klant samen met ons het tuinontwerp kon maken. In het ontwerp van de tuin was het belangrijk dat er een geschikte plek was om uitgebreid en vooral lekker te barbecuen. Deze plek is nu gecreëerd in de buitenkamer. In deze buitenkamer is naast de barbecue ook een heerlijke lounge hoek met open haard gemaakt.

Deze open haard is gemaakt van schanskorven welke ook terug komen in de erfafscheiding en het op maat gemaakte bankje. Daarnaast is er een pergola geplaatst die de buitenkamer verbind aan het huis.

Aan het eind van het traject is er een tuin opgeleverd die voldoet aan de eisen van de klant; een strakke, moderne en onderhoudsvriendelijke tuin met een plek om gezellig te barbecuen en te eten met familie en vrienden.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.