Sfeervolle tuin met diverse zitplekken en kleurrijke borders

Deze tuin is voorzien van een aantal gezellige zitplekken. Op verschillende momenten van de dag kun je het fijnste plekje in de tuin opzoeken. Alle plekken zijn omringd door beplanting waardoor je echt het gevoel van een tuin ervaart. Met natuurlijke elementen zoals het stromende water, de ronde vormen en diverse materialen die in de tuin zijn gebruikt wordt er rust maar toch ook sfeer gecreëerd. 

Doordat het terras niet voor de tuindeuren is geplaatst ontstaat er een mooi zicht vanuit de woonkamer richting de tuin. Hierdoor is ook in de wintermaanden een mooie tuin zichtbaar. 

Op de terrassen is gebruik gemaakt van andere soorten materialen waardoor de tuin interessant wordt. Toch is er verbinding tussen de plekken door de positie en omliggende beplantingen.  

Voor de kinderen is er achter in de tuin een plek ontworpen waar ze kunnen spelen. De ronde vormen uit de rest van de tuin komen ook hierin terug. Zo is de tuin een geheel en hoort ook de speelplek tot het geheel. Op een natuurlijke manier is de zandbak in de tuin verwerkt en wordt door een pergola met de rest van de tuin verbonden.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.

20% korting op je nieuwe buitenverblijf!

We hebben goed nieuws voor jou: van 1 december ’23 tot en met 31 januari ’24 kun je profiteren van een aantrekkelijke korting van 20% op alle buitenverblijven van Trendhout.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.