Sfeervolle tuin met diverse zitplekken en kleurrijke borders – Den Bosch

In Den Bosch hebben we met zorg en vakmanschap deze natuurlijke achtertuin gecreëerd, waarbij de combinatie van ronde en rechte vormen een harmonieus geheel vormt. Deze tuin is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en uitnodigend voor zowel kinderen als ouders.

De tuin staat vol met weelderige groene beplanting, die zorgvuldig is gekozen om een natuurlijke sfeer te creëren. Bijzondere aandacht is besteed aan een overkapping met een loungehoek, waardoor de tuin het hele jaar door een plek biedt om te ontspannen. Hiermee hebben we een gezellige ruimte gecreëerd waar familie en vrienden kunnen samenkomen.

Een opvallend waterelement, bestaande uit ronde waterschalen, voegt een bijzonder karakter toe aan de tuin. Dit element geeft een rustgevende sfeer en vormt een echte eyecatcher. Ook is dit waterelement het erg aantrekkelijk voor vogels en insecten. Daarnaast wordt deze tuin gesierd door een prachtige pergola die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functionele voordelen biedt.

Voor de kinderen hebben we een leuke speelplek gecreëerd, waardoor de tuin ook voor hen een spannende en veilige omgeving is. Hiermee wordt de tuin niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook om samen te spelen en mooie herinneringen te creëren.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.