Strakke keramische tegelvloeren met weelderige beplanting – Uden

Met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek hebben we deze sfeervolle achtertuin mogen creëren. Het tuinontwerp is gebaseerd op strakke lijnen en moderne keramische tegels, die een eigentijdse uitstraling geven aan de buitenruimte. Deze strakke elementen worden echter mooi gebalanceerd door de weelderige beplanting van vaste planten en siergrassen. Hierdoor ontstaat een harmonieus geheel dat zowel rustgevend als levendig is.

Een opvallend kenmerk van dit ontwerp is de spiegelvijver, welke als een verbindend element fungeert tussen de twee overkappingen in de tuin. Aan het huis biedt een ruime overkapping met eettafel een heerlijke plek om buiten te zitten en te dineren. Daarnaast staat achterin de tuin ook een prachtige overkapping. Deze overkapping is voorzien van een berging en glazen schuifwanden, waardoor het een veelzijdige ruimte is die het hele jaar door gebruikt kan worden.

Een belangrijk aspect van het ontwerp was het streven naar een groene omgeving die tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk is. Door zorgvuldig geselecteerde beplanting en materialen te gebruiken, is er een balans gecreëerd tussen een weelderige uitstraling en praktisch onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de tuin niet alleen een lust voor het oog is, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. Hierdoor kan de eigenaar optimaal genieten van de buitenruimte zonder zich zorgen te hoeven maken over intensief tuinonderhoud.

Deze veelzijdige tuin heeft een warme en uitnodigende sfeer met behoud van praktisch onderhoud.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.