Tuin aan het water

Een mooie plek aan het water met prachtig uitzicht vanuit de verschillende zitplekken in de tuin.

Vanuit de woning kijk je de groene tuin in die overloopt in het achterliggende natuurgebied. De klimop op de hekwerken lopen over in de grote bomen die de tuin omringen. Ook wat dichter bij de woning is groen geplaatst waardoor je de tuin als het ware naar binnen haalt. Dus zelfs wanneer je binnen bent kun je op deze manier optimaal genieten van de tuin.

De tuin bevat verschillende etages waardoor het een interessante tuin wordt. Vanuit de overkapping ervaar je deze beide niveaus waarmee de tuin wordt verbonden en een geheel is.

De vlonder is door middel van grote cortenstalen bakken en twee trappen omsloten. De combinatie van het hout en cortenstaal geeft een warme sfeer en voegt echt iets unieks toe aan het geheel. Een mooie blikvanger en tegelijkertijd een praktische oplossing voor het hoogteverschil. Op deze manier creëer je een groene plek voor beide niveaus, voeg je een ander soort materiaal toe en benadruk je het aanwezige hoogteverschil.

Het buitenverblijf welke is voorzien van een steellook raam en glazen schuifwanden heeft in combinatie met het cortenstaal een stoer maar gezellig uiterlijk.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.