Tuin met een moderne waterspiegel en overkapping

De overkapping in deze tuin is een belangrijk onderdeel. De gehele tuin wordt hier namelijk mee verbonden. Dat komt mede door de pergola die door je door de tuin heen leidt. Het gebruik van hout in combinatie met de verschillende verhardingstypen maakt de tuin sfeervol en er is hierdoor meer ruimte om in de hoogte groen toe te passen.

Doordat de pergola door de plantvakken loopt vormt de massa van de tuin zich aan de randen. Dit geeft een intiem en prettig gevoel. Er is voldoende overzicht terwijl en veel soorten beplanting zijn toegepast. De verschillende soorten verharding zorgen ervoor dat de tuin gezellig oogt. Door de vele paadjes en doorgangen blijven de plantvakken goed toegankelijk voor het onderhoud van de tuin. De bestaande vlonder in deze tuin is verlengd en daaraan is de waterspiegel gelegen. Vanuit de woning maar ook vanuit de overkapping ervaar je het water optimaal. Het vormt de basis en zorgt voor verbinding in de tuin.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.