Tuin met mancave

Tuin met mancave 

Een moderne vijver centraal in de tuin verbindt alle ruimtes met elkaar. Het water zorgt ervoor dat er eenheid in de tuin is, als een extra element, het geluid van het water en daar aan grenzende volle groene borders om de strakke lijnen te verzachten.  

Met verschillende materialen in de paden en terrassen wordt er een prettige sfeer in de tuin neergezet. Op een subtiele manier is er gebruik gemaakt van cortenstalen kantopsluiting en lopen de randen van de vijver over in de terrassen aan beide kanten.  

Aan het eind van de vijver is een geweldige overkapping in de tuin gerealiseerd. Dit is een echte man-cave. Een stoere kapschuur met voldoende relax- maar ook bergruimte. De grote raampartijen zorgen voor ruimtelijkheid en een open ruimte. De steellook ramen zorgen voor een robuuste, moderne uitstraling.  

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.