Tuin met zwembad, cortenstalen- en bijzondere betonelementen

Een rustige tuin met strakke lijnen en gestorte betonvloer vanuit de woning welke word doorgevoerd tot het terras in de tuin. Door de witte langwerpige plantenbakken komt de vorm van het zwembad een aantal keer terug waardoor er rust en eenheid wordt gecreëerd.  

In de voortuin komen de gestorte betonvloeren opnieuw terug. Deze betonelementen steken over de damwand waardoor het geheel een speelser beeld krijgt en de omgeving wat meer naar de tuin wordt betrokken. Hierop staan grote ronde cortenstalen plantenbakken met in elk een mooie meerstammige cornus om het speelse beeld wat te versterken.   

In de oprit is het beton op dezelfde manier doorgevoerd om ook weer de rust en eenheid in het ontwerp door te voeren. Door met grote elementen te werken is deze tuin een modern en strak geheel geworden. Met groen hebben we deze elementen verzacht en wordt het huis en de tuin aangekleed en wordt er body aan het geheel gegeven.  

Bij het zwembad is er gekozen voor een composieten vlonder waardoor de levensduur langer behouden kan blijven en de kleur van de planken niet zal vergrijzen. 

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.