Tuinkamer met bijpassende tuin – Rosmalen

Bij dit project in Rosmalen hebben we een tuinkamer gecreëerd als verlengstuk van het woonhuis. Deze buitenkamer is ontworpen om het hele jaar door als extra leefruimte te dienen. Zo wordt dit een plek waar onze opdrachtgever zich even terug kan trekken en kan samen komen met vrienden en familie.

De vloer van de tuinkamer is uitgevoerd in een prachtige gevlinderde betonvloer. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de strakke en moderne uitstraling, maar zorgt ook voor onderhoudsvriendelijkheid. Dit is essentieel voor een ruimte die het hele jaar door intensief gebruikt wordt. De wanden zijn strak gestuct waarbij één wand is voorzien van prachtig zwart hout, wat een uniek en warm karakter toevoegt aan de ruimte.

Om de tuin naadloos te laten aansluiten op de buitenkamer, hebben we deze opnieuw vormgegeven. De tuin is ook ontworpen met het oog op onderhoudsvriendelijkheid en voorzien van mooie grote plantenbakken, gevuld met olijfbomen. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar creëert ook een rustgevende atmosfeer rondom de tuinkamer.

In de avond, wanneer de verlichting aanspringt, wordt het gehele plaatje compleet. De doordachte verlichting brengt de tuinkamer en de omliggende tuin tot leven, waardoor de buitenruimte niet alleen functioneel maar ook sfeervol wordt. Het resultaat is een prachtige plek waar de klant zich echt thuis kan voelen.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.