Studenten een dagje mee de tuin in

Studenten een dagje mee de tuin in

De Groot Hoveniers is door de VHG gecertificeerd als Excellent Leerbedrijf waar we natuurlijk erg trots op zijn. Naast dat we leerzame stageplekken creëren waar scholieren praktijk ervaring op kunnen doen hebben we ook regelmatig meeloopdagen waarop de scholieren zich kunnen verdiepen in een bepaald onderdeel van het hoveniersvak.

Studenten meeloopdag

Zo hadden we afgelopen woensdag (16-01-19) een meeloopdag waarop de studenten van het Helicon Nijmegen praktijkervaring op konden doen over timmerwerken binnen het hoveniersvak.

Vier studenten zijn een aantal weken geleden bij ons in de werkplaats begonnen met het voorbereiden van een overkapping van maar liefst 40m². Zij hebben op deze dag geholpen het houtwerk op maat te zagen, de balklaag in te frezen en de wanden voor te produceren (Prefab).

Afgelopen week was het tijd om de overkapping te gaan zetten, een dag waarop de scholieren veel hebben kunnen leren. Zie hieronder de foto’s van de leerzame dag.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!