Een strakke tuin met een vintage look in Boekel

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Projectomschrijving

In het voorjaar van 2017 zijn de tuinkriebels op gaan spelen de familie Lange uit boekel en zijn zij na gaan denken over wat zij met hun tuin zouden willen doen. In april van dit zelfde jaar hebben zij bij De Groot Hoveniers aangeklopt voor advies. Vanaf dit punt zijn we een mooi project begonnen met als resultaat een gerealiseerde tuin in augustus 2017 waar wij als hovenier trots op zijn en de klant enorm blij mee is.

 

Bij de start van het traject heeft de klant een moodboard op onze site gemaakt met onze moodboard generator. Dit moodboard hebben we later, samen met de klant, uitgebreid naar een Pinterest bord. Uit deze moodboards kwam naar voren dat de klant op zoek was naar een tuin met strakke vormen en rechte lijnen.

 

Met de mantelzorg rechts naarst de tuin was het in het verleden een probleem om met privacy te kunnen genieten van de tuin. Dit is in het tuinontwerp opgelost door de plaatsing van de overkapping en het plaatsen van de hoge haag waardoor de inkijk in de tuin weg is. De overkapping is in deze tuin in samenwerking met de bewoners geplaatst. Nadat wij deze hebben ontwerpen en volledig voorbereid heeft de bewoner hem zelf gebouwd.

 

Het resultaat van dit project is een prachtige strakke en moderne tuin die door de toevoeging van bepaalde elementen een vintage look heeft gekregen. Doordat deze stijlelementen in de buitenkamer doorgetrokken worden door de gehele tuin lijkt het een buitenkamer van voor tot achter!