Een tuin waar jong en oud in kunnen genieten

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Van een tuin waar jaren niets aan gedaan was naar een tuin waar de klant heerlijk buiten kan genieten, zowel overdag als in de avond!

 

Het project is begonnen zoals wij elk project beginnen. Na een oriënterend gesprek hebben de klanten een moodboard ingevuld op Pinterest waaruit onze ontwerper, in combinatie met de wensen uit het intakegesprek, een ontwerp heeft opgemaakt. Na een paar kleine aanpassingen was het definitief ontwerp klaar.

 

Een tuin waarin de kinderen moeten kunnen genieten van de buitenlucht. Met een schommel en groot bovengronds zwembad moet dit wel lukken.

 

Er staat een grote tweedelig overkapping in met daarin een carport en kantoor met vergaderruimte met verwarming. Aansluitend op de vergaderruimte ligt een terras waarop de klant heerlijk kan genieten. Ook wanneer de zon schijnt door het in- en uitschuifbare schaduwdoek.

 

De tuin is voorzien van veel verlichting waardoor deze ook in de avond een waar plaatje is. De oprit is aangekleed met bomen en planten die in combinatie met de verlichting voor een mooie entree zorgen. Daarnaast staat er ook een groot waterornament in de tuin wat een echte blikvanger blijkt te zijn.

 

In de tuin is veel gekozen voor onderhoudsvriendelijke materialen die er voor zorgen dat de klanten optimaal kunnen genieten van hun tuin.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?