Familie Boudens – Uden

De vorige tuin van de familie Boudens was een tuin aangelegd voor opgroeiende kinderen. Bestrating aan het huis, gazon in het midden en rondom beplanting. In de loop van de jaren was de beplanting te groot geworden, het gazon versleten en het was geen tuin om in te genieten.

Projectomschrijving

De vorige tuin van de familie Boudens was een tuin aangelegd voor opgroeiende kinderen. Bestrating aan het huis, gazon in het midden en rondom beplanting. In de loop van de jaren was de beplanting te groot geworden, het gazon versleten en het was geen tuin om in te genieten.

Mevrouw is op internet op zoek gegaan naar iemand voor de tuin, een kleine opknapbeurt was de bedoeling. Na een gesprek en een inventarisatie heb ik aangegeven dat het beter was om te kiezen voor een complete nieuwe tuin.

In het gezin was de interesse voor de tuin ver te zoeken en men maakte van de oude tuin ook geen enkel gebruik meer. Nu de tuin klaar is en we een jaar verder zijn is er veel veranderd in huize Boudens. Het hele gezin is vaak in de tuin te vinden en men vind het heerlijk om erin te zitten en het mooiste is dat er groene vingers zijn ontstaan.

De klant verteld

Wij wilden wat anders met onze tuin. Probeer het echter maar eens te verwoorden. Martijn heeft met zijn aanpak gezorgd voor het vertalen naar een mooi plan en uiteindelijk heeft zijn team gezorgd voor een nette uitvoering.

 

Specificaties

Type woning

Vrijstaand huis

 

Locatie

Renovatie achtertuin Uden

 

Werkzaamheden

De oude tuin is door ons verwijderd en alleen de tuinberging is behouden gebleven. De geluidswal achterin de tuin hebben we langer gemaakt om het een te maken met de tuin. De overkapping heeft dezelfde stijl gekregen als de bestaande tuinberging. Alle bestrating is vernieuwd en ook de electra en de verlichting zijn opnieuw aangelegd.

 

Benodigdheden

– RVS waterspuwer rond – Vijverrand Blue moon linea – EPDM rubberfolie – Aquamax 3500 – Geoantica superieur milano 60 x 60 x 6 – Geoantica bergamo 21 x 7 x 8 – Geoantica milano 21 x 7 x 8 – Stapelblok getrommeld 30 x 15 x 15 antraciet – CB-056/M transformator 12V/56W Sens/Tim – Cubid wall (ww) 12v/0,5wFish eye wall In-lite – Sub (ww) 12v/4,5w – Blink (ww) 12v/1,5w – Buxus PB15 600x600x600 antraciet – ACO schoonloper onderbak 50 x 75 – ACO entreemat antraciet tapijtstook 50 x 75 – Geschaafde paal Angelim Vermelho 88 x 88 x 300 – Angelim Vermelho geschaafde balk 45 x 90 x 2500 – Angelim Vermelho geschaafde balk 45 x 90 x 3000 – Angelim Vermelho geschaafde balk 45 x 90 x 3500 – Vlonderplank Tali 28 x 145 x 215


Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?