Familie Brandt – Uden

Familie Brandt wilde wat anders. De huidige tuin was nog van de vorige bewoners en sloot niet aan bij het gebruik van het gezin.

Projectomschrijving

Familie Brandt wilde wat anders. De huidige tuin was nog van de vorige bewoners en sloot niet aan bij het gebruik van het gezin.
De nieuwe tuin mocht iets anders gaan worden, iets waar ze allemaal meer buitenplezier aan kunnen beleven; een plek om te zitten en een plek om nog lekker te kunnen spelen. Onderhoudsvriendelijk was ook een belangrijke pijler.
Bij het maken van het moodboard kwam snel naar voren dat het een landelijke tuin mocht gaan worden. Ronde vormen, buxushagen en fruitbomen kwamen veelvuldig voor in de collage met foto’s.

Een andere grote wens was een plek om heerlijk te kunnen loungen en voor de fietsen van het gezin moest er ook een oplossing komen. We kozen voor een prachtige landelijke veranda met berging, geheel samengesteld in samenspraak met de familie. Samen zochten we de materialen uit. De veranda is een maatwerkproduct geworden met veel persoonlijke details. Een heerlijke plek om ‘s avonds met de kinderen de verhalen van de dag door te nemen bij een heerlijk knapperend houtvuur.

Vanuit de keuken hebben we een prachtige zichtlijn gecreëerd, waarmee je duidelijk zicht hebt op de landelijke sfeer. Die hebben we uitgevoerd met gebakken klinkers, omringd met buxushagen en 4 solitaire rode beuken als blikvangers in een cirkel. Voor de privacy met de achterburen hebben we groenblijvende steeneiken geplant. Die zijn vorstbestendig en het hele jaar groen.

Met het invallen van de avond verandert de tuin in een sprookje. De verlichting springt automatisch aan, zodat ook ’s avonds de romantische, landelijke sfeer zichtbaar blijft. Vanuit de veranda, maar ook vanuit de woning, is het heerlijk genieten.

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

 

Locatie

Achtertuin familie Brandt Uden

 

Werkzaamheden

De gehele achtertuin is gerenoveerd. We hebben terrassen en paden, kunstgras en nieuwe beplanting aangelegd. Ook hebben we een veranda gebouwd met berging en openhaard en de hele tuin is voorzien van verlichting.

 

Benodigdheden

De terrassen zijn gemaakt met Smarton Wave Amiatie 60 x 60 cm en de paden zijn uitgevoerd in Urban Brick getrommelde waalformaat kleur novary. Het kunst gras is van hoge kwaliteit, type Bentley. De veranda is gebouwd in landelijke stijl met Zweeds rabat en is op kleur gebracht met witte en zwarte tinten. In de veranda is een openhaard van Gardeco ingebouwd en de schouw is gestuct. Uit de collectie van In-lite verlichting hebben we de scope gebruikt en in de veranda hebben we de Calice 704 en de Timbra 3050 gemonteerd. De vlonder is gemaakt van hardhout.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?