Familie van Gogh – Uden

Bij familie van Gogh was er rondom de woning een mooie hardhouten vlonder aanwezig. Deze vlonders waren behoorlijk groot en voor een terras eigenlijk gewoon echt te groot.

Projectomschrijving

Bij familie van Gogh was er rondom de woning een mooie hardhouten vlonder aanwezig. Deze vlonders waren behoorlijk groot en voor een terras eigenlijk gewoon echt te groot. Het intieme gevoel was er niet aanwezig en dat resulteerde erin dat er nauwelijks interesse was om buiten op het terras te gaan zitten.

Als oplossing zijn Patrick en Sandy eerst zelf aan de slag gegaan met het plaatsen van potten met daarin de beplanting om een leuke sfeer neer te zetten. Daarbij hebben ze zelf nog een aantal schaduwdoeken geplaatst, maar ook dat was nog niet toereikend genoeg.

Op het terras zijn we aan de slag gegaan met robuuste materialen. Zware balken voor een forse pergola, grote xxl plantenbakken voor voldoende volume en een xxxl watertafel voor een tweedeling van de vlonder zijn de ingrediënten van deze metamorfose.

De gehele tuin en entree van het bedrijf hebben we voorzien van In-Lite verlichting. In de avonduren, bij het invallen van de nacht, ontstaat er zo een mooie sfeer. Verder zorgt de verlichting voor een professionelere uitstraling van het interieurbouwbedrijf wat zij samen runnen.

Na een dag werken is het nu heerlijk vertoeven buiten op het terras. Loungen kan heerlijk aan de linkerzijde van het terras en aan de rechterzijde staat een heerlijk grote eettafel. Beide zitplekken zijn verbonden met elkaar met de Cortenstalen watertafel.

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

Vrijstaand huis

 

Locatie

Renovatie tuin Uden

 

Werkzaamheden

In deze tuin zijn nieuwe pergola’s gebouwd op het bestaande vlonderterras. Verder zijn er verhoogde plantenbakken aangebracht van Cortenstaal en hebben we een watertafel van Cortenstaal in de zichtlijn geplaatst. Verder is de gehele tuin voorzien van verlichting; van de entree aan de weg tot achter in de dierenweide.

 

Benodigdheden

De pergola’s zijn gemaakt van Larix/Douglas hout en de staanders zijn geplaatst op een natuurstenen sokkel. In de pergola hebben we de Miniscope van In-Lite verwerkt. In de plantenbakken hebben we gewerkt met scopes en op de zijkant van de bakken zijn kleine cubids geplaatst. De plantenbakken op de vlonders zijn gemaakt van Cortenstaal en zijn voorzien van meerstammige heesters. De watertafel is ook gemaakt van het Cortenstaal

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!