Familie Lubbers – Wijchen

De familie Lubbers ontmoetten we op een tuinbeurs in Cuijk. Ze vertelde ons dat hun tuin net klaar was. In de zomer is een zwembad aangelegd, met daarom heen nieuwe bestrating. Het zag er allemaal mooi uit, met mooie materialen.

Projectomschrijving

De familie Lubbers ontmoetten we op een tuinbeurs in Cuijk. Ze vertelde ons dat hun tuin net klaar was. In de zomer is een zwembad aangelegd, met daarom heen nieuwe bestrating. Het zag er allemaal mooi uit, met mooie materialen. Maar toch was het gevoel nog niet compleet. De familie miste iets. Was er toch teveel steen gebruikt, vroegen ze ons.

Tijdens het gesprek maakten ze kennis met onze passie voor tuinen en de gedrevenheid van onze familie. Mooie dingen maken, die zorgen voor het verschil, meer en vaker buiten genieten van de tuin voor iedereen! De familie nodigde ons uit voor een bezoek om eens te inventariseren wat wij zouden veranderen.

Wij vonden dat er wel wat meer ‘Beleving’ in de tuin mocht komen en stelden een mooie bijzondere veranda voor. Die veranda is helemaal naar wens gemaakt en voor de houtkeuze en verwerking van het hout hebben we zelfs samen een bezoek gebracht aan onze leverancier in Duitsland.
Dat doen we vaker: materialen in het echt bekijken en uitzoeken is een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Een jaar later zijn we blij om te horen dat de familie Lubbers er gelukkig mee is, ondanks de extra investering. Ze hebben al vele uren samen doorgebracht onder de veranda en maken nu veel meer gebruik van de tuin.

De klant verteld

Het is precies zo gemaakt als dat we in gedachten hadden. De jongens werken zeer netjes en ruimen alles op voordat ze naar huis gaan.

 

Specificaties

Type woning

Vrijstaand huis

 

Locatie

Achtertuin familie Lubbers in Wijchen

 

Werkzaamheden

Ontwerpen en plaatsen van een veranda. Natuursteenbestrating aanpassen aan de veranda. Verbeteren van de hemelwaterafvoer en aanbrengen van nieuwe beplanting.

 

Benodigdheden

De kolommen van de veranda en het plafon zijn gemaakt van western red ceaderplanken van elk, 65 mm, werkend en voorzien van tong en groef. De lichte wand is strak gestuct. In de overstek en het plafond zijn halogeen inbouwspots verwerkt. De afwatering tussen het zwembad en de veranda is gemaakt met een hexaline sleufgoot, kleur zwart.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?