Familie Volman – Nijmegen

Yvonne had bij een collega een tuin van ons gezien en die sprak haar erg aan en besloot een afspraak in te plannen samen met ons.

Projectomschrijving

Yvonne had bij een collega een tuin van ons gezien en die sprak haar erg aan en besloot een afspraak in te plannen samen met ons.

Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat er een mooie moderne tuin mocht komen die veel groen bevatte en waar ze samen heerlijk in konden gaan zitten. De uitleg over het binnen- buitengevoel was in het begin moeilijk te bevatten en het duurde even voordat ze los kwamen uit de eigen gedachte van een tuin.

Na het eerste ontwerp waren er nog wat twijfels, maar het vertrouwen in ons bedrijf kreeg de overhand en ze durfde de stap te maken. Nog even was de vraag wel of geen overkapping, maar nu twee jaar later hadden ze daar nooit over mogen twijfelen vinden ze zelf.

De kleurstelling van de tuin, zwart, grijs wit tegenover het vele groen is geweldig. Vanuit de woning is er ook een prachtig zicht de tuin in. Hier is het binnen- buitengevoel super goed gelukt.

De klant verteld

Wij hebben de voor- en achtertuin laten ontwerpen en aanleggen door De Groot Hoveniers en zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

 

Specificaties

Type woning

Geschakeld twee onder een kap

 

Locatie

Achtertuin Nijmegen

 

Werkzaamheden

Compleet nieuw aanleggen van de achtertuin, paden bestraten, terras en overkapping, nieuw gazon met staptegels en we hebben in-lite verlichting geplaatst.

 

Benodigdheden

Geoantica superieur Milano, Geoantica Milano, Opsluitband Grijs, Opsluitband 5x15x100 Antraciet, Opsluitband 8x20x100 Antraciet, Grauwacke Split 8-16mm, Geoantica Milano 21,1×6,8×8 DF, Geoantica bergamo 21x7x8, GeoSenza Travertino Grigio Nero, Blockstone getrommeld Black, CB-056/M Transformator, LIV Alu. Rose silver, Scope (spot), Houtopslag 1000x400x1800 (zwart), Buxus Polyester Antraciet, Buxus Zwartgrijs, Buxus polyester Zuiverwit, Streekcompost maashorst.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?