Moderne sfeervolle terrassen

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Deze moderne tuin is voorzien van diverse zitplekken in de tuin met een bijzonder tegelpatroon. Door de manier van bestraten met een rustige tegel als basis, de klinkers en een patroontegel kun je in het platte vlak knusse terrassen creëren. Op drie plekken in de tuin is hetzelfde concept toegepast waardoor de tuin toch een rustig geheel is.

Op verschillende plekken vullen borders de ruimte op met mooie beplantingen. In deze tuin is er ook veelvuldig gebruik gemaakt van groene wanden. Niet alleen klimop maar ook leibomen zorgen voor een mooi groen privacy scherm waardoor je het echte tuingevoel krijgt. Tevens zorgen de borders ervoor dat de verschillende zitplekken knusser worden en van elkaar zijn gescheiden zodat je echt aparte plekjes krijgt.

De overkapping met de zwarte staanders en dak en de lichte wanden komen overeen met de patroon tegel waardoor dit geheel in het concept van de tuin past. De kleuren zijn zeer modern en worden daarom door het gebruik van diverse materialen en borders wat verzacht.

Vanuit de overkapping kijk je uit op de kerktoren. Een prachtig uitzicht wat een uniek onderdeel is in deze tuin.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?