Moderne strakke tuin met poolhouse en zwembad

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Een prachtige moderne tuin met zwembad en poolhouse en is voorzien van keramische tegels en een vlonder. Een fijne tuin voor het hele gezin om de gehele zomer, maar ook zeker met koudere dagen van te kunnen genieten.

 

Het zwembad is centraal gelegen in de tuin en wordt door een wand met een waterelement geaccentueerd. Het waterelement is een echte eyecatcher en wordt mooi verlicht.

 

De verlichting rondom het zwembad zorgt voor een luxueuze uitstraling in combinatie met de strakke tegels die doorlopen tot de rand van het zwembad.

 

Dezelfde tegel loopt door in de gehele tuin. Zo is het buitenverblijf ook hiervan voorzien. Hierdoor ontstaat er rust en eenheid in de tuin.

 

De combinatie van het hout bij het buitenverblijf en de vlonder samen met de moderne uitstraling van de tegels zorgt voor een meer spannend en sfeervol geheel.  Het hout geeft een natuurlijk beeld aan het buitenverblijf waardoor het wat meer samenhangt de rest van de tuin. De vlonder bied een speelse onderbreking en zorgt voor een natuurlijke overgang naar het gazon en de bloemrijke borders.

 

De meerstammige bomen zorgen voor diepte en volume in de tuin. Hierdoor krijgt het ontwerp echt body. De gehele tuin wordt met verlichting geaccentueerd waardoor er nog meer diepte ontstaat. Dit maakt de tuin interessant.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?