Moderne zwemvijver met ruime overkapping

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Een tuin met een grote moderne zwemvijver welke grenst aan een ruime kapschuur overkapping.

De moderne lijnen in deze tuin worden door borders en plantenbakken geaccentueerd. Langs een lang pad naar de achterkant van de tuin kom je langs het gazon gelopen en uiteindelijk bij de zwemvijver en de overkapping. Het is een plek waar je volledig tot rust kunt komen wat verder weg van de woning, echt in de tuin. Vanuit de overkapping kun je zo de zwemvijver in duiken. Je bevind je hier omringd door groen waardoor je echt het gevoel van een tuin hebt.

Het pad vanuit de woning naar achteren neemt je mee door alle elementen die de tuin te bieden heeft. Het cortenstaal wat in de plantenbakken terugkomt, is een extra sfeervol element wat zich een aantal keer in de tuin herhaalt. Dat zorgt voor rust en eenheid. Het gazon loopt mooi door de gehele tuin waardoor er verbinding ontstaat en de tuin een geheel is.

De polyester vijvermuur met spuwer en verlichting is goed zichtbaar wanneer je onder de overkapping zit. Deze loopt over de breedte van de vijver en het plantendeel. Hierdoor krijgt de tuin nog extra diepte.

De dieptewerking en het lijnenspel van de paden in combinatie met de plantenbakken zorgen ervoor dat de tuin spannend is. Je ziet ook niet meteen de zwemvijver en zult ook niet meteen opmerken vanuit de woning gezien dat er een kunstmatig bad ligt. De planten in de zwemvijver zijn gelijk geplaatst aan de border aan de andere kant van het pad, waardoor de zwemvijver niet meteen een opvallend item in de tuin is.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?