Natuurlijke tuin met vijver en cortenstalen brug

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Een zeer natuurlijke tuin met veel beplanting en verschillende ruime terrassen. De uitstraling van de tegel in kleur en textuur zorgt ervoor dat de bestrating in deze tuin niet de overhand neemt in het geheel. Er is in het ontwerp gebruik gemaakt van grove en natuurlijke elementen. Op deze manier is er balans in de tuin en spreken de elementen voor zich. Met deze grote gebaren wordt er een statement gemaakt waardoor ze niet voor elkaar onder doen en de verhoudingen met elkaar kloppen.  

 

Tussen de borders zijn verschillende paden te vinden waardoor je de tuin op een speelse kan betreden en ontdekken. Op diverse plekken zijn verlichtingspunten toegevoegd om sfeer maar ook de diepte van de tuin te accentueren. Zo maak je de tuin interessant en spannend. 

 

Bij de realisatie van de tuin is gekozen om grote maten bomen aan te planten. Je hebt dan meteen een prachtig beeld en volume in de tuin.  

 

Het water speelt een belangrijke rol in deze tuin. Het vormt de verbinding van alle elementen in de tuin. Daarnaast zijn er twee grote beeklopen die de vijver in stromen. Het geluid en de uitstraling van deze natuurlijke beeklopen zorgt voor het ultieme tuingevoel.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?