Onderhoudsvriendelijke tuin met een strakke en moderne look in Sint-Michielsgestel

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

De familie Haverkort is een keer op een van onze adviesdagen op zaterdag binnen komen wandelen in ons Tuin Inspiratie Centrum voor advies voor hun nieuwe tuin. De klant was op zoek naar een hovenier die alle verschillende facetten van het tuinaanleg traject uit kon voeren en maatwerk kon leveren. Vanuit daar zijn we het traject gestart met een intake gesprek waarin de wensen van de klant uitgebreid besproken zijn.

 

Naast dat de klant op zoek was naar een hoveniersbedrijf die alles in eigen beheer heeft, was het ook belangrijk dat de klant samen met ons het tuinontwerp kon maken. In het ontwerp van de tuin was het belangrijk dat er een geschikte plek was om uitgebreid en vooral lekker te barbecuen. Deze plek is nu gecreëerd in de buitenkamer. In deze buitenkamer is naast de barbecue ook een heerlijke lounge hoek met open haard gemaakt.

 

Deze open haard is gemaakt van schanskorven welke ook terug komen in de erfafscheiding en het op maat gemaakte bankje. Daarnaast is er een pergola geplaatst die de buitenkamer verbind aan het huis.

 

Aan het eind van het traject is er een tuin opgeleverd die voldoet aan de eisen van de klant; een strakke, moderne en onderhoudsvriendelijke tuin met een plek om gezellig te barbecuen en te eten met familie en vrienden.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?