Sfeervolle tuin met diverse zitplekken en kleurrijke borders

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Deze tuin is voorzien van een aantal gezellige zitplekken. Op verschillende momenten van de dag kun je het fijnste plekje in de tuin opzoeken. Alle plekken zijn omringd door beplanting waardoor je echt het gevoel van een tuin ervaart. Met natuurlijke elementen zoals het stromende water, de ronde vormen en diverse materialen die in de tuin zijn gebruikt wordt er rust maar toch ook sfeer gecreëerd. 

Doordat het terras niet voor de tuindeuren is geplaatst ontstaat er een mooi zicht vanuit de woonkamer richting de tuin. Hierdoor is ook in de wintermaanden een mooie tuin zichtbaar. 

Op de terrassen is gebruik gemaakt van andere soorten materialen waardoor de tuin interessant wordt. Toch is er verbinding tussen de plekken door de positie en omliggende beplantingen.  

Voor de kinderen is er achter in de tuin een plek ontworpen waar ze kunnen spelen. De ronde vormen uit de rest van de tuin komen ook hierin terug. Zo is de tuin een geheel en hoort ook de speelplek tot het geheel. Op een natuurlijke manier is de zandbak in de tuin verwerkt en wordt door een pergola met de rest van de tuin verbonden.  

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?