Tuin aan het water

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Een mooie plek aan het water met prachtig uitzicht vanuit de verschillende zitplekken in de tuin.

Vanuit de woning kijk je de groene tuin in die overloopt in het achterliggende natuurgebied. De klimop op de hekwerken lopen over in de grote bomen die de tuin omringen. Ook wat dichter bij de woning is groen geplaatst waardoor je de tuin als het ware naar binnen haalt. Dus zelfs wanneer je binnen bent kun je op deze manier optimaal genieten van de tuin.

De tuin bevat verschillende etages waardoor het een interessante tuin wordt. Vanuit de overkapping ervaar je deze beide niveaus waarmee de tuin wordt verbonden en een geheel is.

De vlonder is door middel van grote cortenstalen bakken en twee trappen omsloten. De combinatie van het hout en cortenstaal geeft een warme sfeer en voegt echt iets unieks toe aan het geheel. Een mooie blikvanger en tegelijkertijd een praktische oplossing voor het hoogteverschil. Op deze manier creëer je een groene plek voor beide niveaus, voeg je een ander soort materiaal toe en benadruk je het aanwezige hoogteverschil.

Het buitenverblijf welke is voorzien van een steellook raam en glazen schuifwanden heeft in combinatie met het cortenstaal een stoer maar gezellig uiterlijk.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?