Uw tuin moet bijdragen aan uw geluksgevoel

Uw tuin moet bijdragen aan uw geluksgevoel en moet u niet tot last zijn. Zo’n tuin bedoelen we als we het hebben over ‘tuingeluk’. En die vorm van geluk is heus gemakkelijker te realiseren dan u misschien denkt.

Kom inspiratie opdoen

Om tuingeluk te bereiken moet de tuin voldoen aan vier basisvoorwaarden:

 

  1. Een prettige verhouding tussen beplanting en verharding.
  2. Een spannende afwisseling tussen hoge en lage beplanting.
  3. Voldoende privacy.
  4. Een goede balans tussen benodigde inspanning (voor het onderhoud) en geboden ontspanning.

 

Een tuin die voldoet aan die vier voorwaarden gaat u gegarandeerd gelukkiger maken. We horen het vaak genoeg terug van onze klanten: eerst zaten ze vrijwel nooit in de tuin, nu zijn ze bijna vaker buiten dan binnen!

 

Voorbeelden en inspiratie

 

Meer weten over tuingeluk in uw tuin? Laat u inspireren! Elke zaterdagochtend kunt u bij ons terecht voor advies. Geheel vrijblijvend! We nemen u mee langs elk detail van de tuin, van aarde en bestrating, waterelementen en beplanting, tot verlichting, overkapping, omheining en vuurelementen. Zo verkennen we samen waar u blij van wordt en wat dus zeker niet mag ontbreken in uw ideale tuin.
Bij de entree van ons kantoor hebben we daartoe alvast een paar voorbeelden opgesteld. Ze zijn beslist niet uitputtend, maar dienen vooral als gespreksagenda. Doel is om u te inspireren en om u te adviseren over de mogelijkheden. Wanneer u dat prettig vindt, gaan we ook graag met u op bezoek bij een van onze partners, waar we nog meer voorbeeldmaterialen ter beschikking hebben.
Kom naar ons tuinadviesochtend!
Elke zaterdag 09.00 – 12.00 uur

 

Tuintips

 

Al jaren lang sturen we regelmatig tuintips via onze nieuwsbrieven. Met de wisseling van de seizoenen is er immers elke keer weer een ander onderdeel in de tuin dat aandacht behoeft. Hieronder ziet u de tips per maand. Ze geven u alvast een idee over wat wanneer moet gebeuren.

 

 

Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin, neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?