Vacature allround timmerman full-time

Ben jij de timmerman die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een timmerman die de volledige realisatie van onze buitenkamers op zich kan nemen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding in de houtwerkplaats tot het plaatsen van de buitenkamers of overkappingen. 

Wij geloven in tuingeluk!

Samen met de klant, medewerkers en partners realiseren we tuinen waarin mensen zich thuis voelen, waarin ze tot rust komen en waarin ze graag hun vrije tijd doorbrengen. Met passie nemen we onze klanten mee langs elk detail van de tuin en verkennen we samen waar onze klant blij van wordt en wat dus zeker niet mag ontbreken in hun ideale tuin. Zo zorgen we dat mensen genieten van hun tuin en dragen we bij aan het ervaren van tuingeluk.

 

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

De Groot Hoveniers is een familiebedrijf met circa 20 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in een team van allemaal vakbekwame hoveniers. Elk team beschikt over een eigen bus, geheel ingericht naar wens. We hebben een modern machinepark en zetten daar waar kan onze machines in om zoveel mogelijk handwerk te voorkomen. De Groot Hoveniers kent een open bedrijfscultuur waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor eigen werk.

 

Wat voor buitenkamers / overkappingen ga je maken?

De buitenkamers die je gaat maken bij de Groot Hoveniers hebben een hoog belevingsniveau, elke buitenkamer is uniek. Wij realiseren buitenkamers waar alles op en aan kan zitten. Denk hierbij aan uitgebreide buitenkeukens, toilet, douche of een complete bar. Daarnaast blijven we onszelf, en jou dus, uitdagen om steeds mooiere en grotere projecten te realiseren.

Neem een kijkje bij al onze projecten of kijk op onze Instagram voor meer voorbeelden en mooie foto’s!

Wat verwachten wij van jou als allround timmerman

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4 of vergelijkbare werkervaring
  • Je bent flexibel en hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent klantgericht en hebt een servicegerichte instelling
  • Je hebt twee rechterhanden en een goed bouwkundig inzicht
  • Je bezit goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent stressbestendig

 

Wat biedt De Groot Hoveniers jou als allround timmerman

De Groot Hoveniers biedt een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er bij De Groot Hoveniers genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Solliciteer voor deze veelzijdige, uitdagende functie! Kom werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf.

Vul onderstaand formulier in

Een impressie van ons werk

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?