Vacature; Wij zijn op zoek naar een fulltime ‘hovenier aanleg’

Vacature; Wij zijn op zoek naar een fulltime ‘hovenier aanleg’

Ben jij die hovenier die op zoek is naar een uitdaging? Bij De Groot Hoveniers is een ‘hovenier aanleg’ verantwoordelijk voor meer dan alleen het realiseren van grondwerk of het leggen van de bestrating. Wij verzorgen complete tuinen van a tot z. Dit betekent dat je, naast alle andere werkzaamheden, ook de computergestuurde beregening moet installeren, de verlichting aan moet sluiten en samen met onze timmermannen de buitenkamers bouwt. Omdat wij veel verlangen van onze hoveniers, leiden we actief en intern op om zo het beste uit iedereen te halen.

BBL-Studenten: ben jij een BBL-student die op zoek is naar en plek waar hij alle facetten van het vak kan leren? Bij De Groot Hoveniers hebben we alles zelf in huis waardoor je hier als student veel kan leren. Van grote tot kleine projecten en van electra tot het aanleggen van zwembaden & zwemvijvers.

Aanleg tuinen

Wij geloven in tuingeluk!

Samen met de klant, medewerkers en partners realiseren we tuinen waarin mensen zich thuis voelen, waarin ze tot rust komen en waarin ze graag hun vrije tijd doorbrengen. Met passie nemen we onze klanten mee langs elk detail van de tuin en verkennen we samen waar onze klant blij van wordt en wat dus zeker niet mag ontbreken in hun ideale tuin. Zo zorgen we dat mensen genieten van hun tuin en dragen we bij aan het ervaren van tuingeluk.

Dit betekent dat jij moet zorgen dat er tuinen worden gemaakt op een kwalitatief hoog niveau en dat je tijdens de aanleg de klanten meeneemt in de reis naar hun tuingeluk. Met je team van 2 of 3 collega’s regel je zelf de planning, houd je dagelijks contact met de klant, leg je digitaal de projectadministratie vast en bestel je zelf je materialen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit? 

De Groot Hoveniers is een familiebedrijf met circa 20 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in een team van allemaal vakbekwame hoveniers. Elk team beschikt over een eigen bus, geheel ingericht naar wens. We hebben een modern machinepark en zetten daar waar kan onze machines in om zoveel mogelijk handwerk te voorkomen. De Groot Hoveniers kent een open bedrijfscultuur waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor eigen werk.

Wat voor tuinen ga je maken?

De tuinen die je gaat maken bij de Groot Hoveniers hebben een hoog belevingsniveau, elke tuin is uniek. Deze unieke tuinen ontstaan door ons inspirerende ontwerpproces. Bij elke opdrachtgever proberen we het maximale eruit te halen om een mooie tuin te realiseren. Elke tuin is een compleet verhaal, waarbij we alles met eigen mensen realiseren, dus ook met jou!

Wij realiseren tuinen met: 

 

Neem een kijkje bij al onze projecten of kijk op onze Instagram voor meer voorbeelden en mooie foto’s!

Vacature hovenier aanleg

Kom jij onderstaande tuinen samen met ons maken?

Bekijk hieronder een greep uit de tuinen die wij de komende tijd nog gaan maken en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Wat verwacht De Groot Hoveniers van jou als ‘hovenier aanleg’?

   • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4 of vergelijkbare werkervaring
   • Je bent flexibel en hebt een proactieve werkhouding
   • Je bent klantgericht en hebt een servicegerichte instelling
   • Je hebt twee rechterhanden en een goed bouwkundig inzicht
   • Je hebt verstand van bestrating, vijvers, verlichting, overkappingen en planten
   • Je bezit goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
   • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent stressbestendig
   • Je werkt graag met machines

  

Wat biedt De Groot Hoveniers jou als ‘hovenier aanleg’?

De Groot Hoveniers biedt een ‘hovenier aanleg’ een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er bij De Groot Hoveniers genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast leggen wij niet alleen in het voorjaar tuinen aan, maar gewoon het hele jaar door. Wil jij ook het hele jaar door tuinen aanleggen? Week in, week uit, tuin na tuin? Solliciteer dan voor deze veelzijdige, uitdagende functie! Kom werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf.

Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vul onderstaand formulier inChat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?