Buitenverblijf in je tuin Noord-Brabant

Droom je er al tijden van een buitenverblijf in je tuin in Noord-Brabant te realiseren? Daar helpen we je graag bij. Een buitenverblijf kun je zo groot maken als je zelf wilt, mits het in je tuin past natuurlijk. Je kunt het ook voor diverse doeleinden gebruiken. Maak er bijvoorbeeld niet alleen een fijne lounge van, maar gebruik het bijvoorbeeld ook als extra opslag of als overdekte parkeerplaats voor je auto. Wij realiseren graag het buitenverblijf van jouw dromen zodat jouw tuin echt je eigen plekje wordt.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Van een buitenverblijf tot een zwembad; wij pakken je gehele tuin aan

De Groot Hoveniers uit Volkel (Noord-Brabant) schakel je niet alleen in voor de realisatie van je buitenverblijf, maar ook voor al je anderen tuinwensen. Laat ons bijvoorbeeld je hagen knippen, een luxe zwembad aanleggen of een natuurlijke zwemvijver realiseren. Of wil je in plaats van een buitenverblijf liever alleen een overkapping laten plaatsen? Werkelijk alles is mogelijk bij ons. Zo kunnen we ook leidingwerk en verlichting aanleggen.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Vraag om een helder kostenoverzicht

Wil je ons hoveniersbedrijf uit Volkel (Noord-Brabant) inschakelen voor het buitenverblijf in jouw tuin of voor iets anders? Neem dan contact met ons op en vertel je wensen tot in detail. Vervolgens stellen wij een heldere offerte voor je op. Ga je hiermee akkoord? Dan garanderen we je dat er niets meer verandert aan de prijs en dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bel naar 0413 272 811 of vul het contactformulier in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.