Een zwembad laten aanleggen in Noord-Brabant

Wil je graag een zwembad laten aanleggen in je tuin in Noord-Brabant? Dan ben je bij De Groot Hoveniers uit Volkel in goede handen. Wij hebben inmiddels al veel tuinen voorzien van een prachtig zwembad. Wil je dit ook, zodat je in de warme zomermaanden heerlijk kunt afkoelen in het water? Of wil je een zwembad laten plaatsen in Brabant omdat zwemmen gezond is en het veel plezier brengt? Wat de reden ook is; een zwembad is een ware verrijking voor iedere tuin.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Een zwembad laten aanleggen door vakkundige hoveniers uit Noord-Brabant

Wanneer je een zwembad in de tuin in Noord-Brabant wenst, kun je deze het beste laten aanleggen door professionals. Dan weet je zeker dat er niets fout gaat en dat de afwerking netjes is. Bij De Groot Hoveniers in Volkel (Noord-Brabant) hebben we alles onder één dak. Dit betekent dat we niet alleen jouw zwembad kunnen plaatsen in regio Brabant, maar dat onze mogelijkheden veel verder reiken. Zo pakken we ook graag je omliggende tuin aan door bijvoorbeeld een omranding van keramische tegels te realiseren. Ook kun je door ons een gazon aan laten leggen, accentverlichting om het zwembad laten plaatsen of een overkapping laten bouwen.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Schakel ons in om een zwembad te laten plaatsen in Noord-Brabant

Ons werkgebied loopt van Nijmegen tot Eindhoven en Zeeland. Woon je in Noord-Brabant, Gelderland of Zeeland en wil je graag een zwembad laten aanleggen en laten plaatsen door ons? Neem dan contact met ons op en vertel ons al jouw wensen. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden van onze diensten. Ga je met ons in zee? Dan kun je rekenen op heldere tarieven die na akkoord ongewijzigd blijven. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0413 272 811 of naar 076 – 303 35 54. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.