Maak kennis met dé hovenier nabij Nijmegen

Ben je op zoek naar een hovenier vlak bij Nijmegen die jouw droomtuin realiseert? De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur creëert de tuin die jij voor ogen hebt. We luisteren graag naar je wensen en hebben oog voor wat er groeit en bloeit. Dankzij de kennis van onze opgeleide hoveniers komt je tuin het hele jaar goed tot zijn recht. Ontdek snel wat we voor jou kunnen betekenen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Een hovenier in regio Nijmegen met alle diensten onder één dak

Bij De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur bieden we diverse diensten aan. Voor welke dienst je ons ook wilt inschakelen; voor een prachtige tuin is een goed doordacht ontwerp van groot belang. Onze 3D-tuinontwerper helpt daar graag bij. Vertel ons al je wensen voor de tuin en wij verwerken deze tot een prachtig eindresultaat. Zo schakel je onze hovenier nabij Nijmegen bijvoorbeeld in voor:

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Maak een afspraak met onze hovenier

Onze hovenier in regio Nijmegen schakel je niet alleen in voor je project in deze stad, maar ook andere steden in de gehele regio. Denk bijvoorbeeld aan Eindhoven en Middelburg. Heb je interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze vestiging in Volkel via 0413 27 28 11 of onze vestiging in Etten-Leur via 076 – 303 35 54.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.