Hovenier zeeland

De Groot Hoveniers, uw hovenier in Zeeland

 

Sinds 60 jaar is ons familiebedrijf gevestigd in Volkel. Altijd werkzaam geweest in de agrarische sector heeft De Groot Hoveniers zich gespecialiseerd in tuinstijlen, 3D tuinontwerp, tuinaanleg en uiteraard tuinonderhoud. Ons tuininspiratiecentrum is maar een paar kilometer van het dorp Zeeland in Noord-Brabant verwijderd. Voor een hoveniersbedrijf in Zeeland in Noord-Brabant hoef je niet verder te zoeken, neem nu vrijblijvend contact met ons op voor je nieuwe droomtuin!

 

Waarom een nieuwe tuin?

 

Waarom zou je een nieuwe tuin nemen? Als je op onze site terecht bent gekomen, dan ben je al aan het nadenken over een andere tuin. Er zijn zat redenen om een hovenier in Zeeland je oude tuin te laten aanpakken. Bijvoorbeeld die ene boom die eigenlijk weg moet want hij ontneemt je de zon en veel licht. Of misschien wil je een tweede auto kunnen parkeren, klik hier voor ons 3D-voorbeeld dat we gerealiseerd hebben in Zeeland. Mogelijk wil je jouw dakterras laten herinrichten. Of je wilt minder tijd in je tuin investeren en bent op zoek naar een onderhoudsvrije tuin. Je wit ook meer privacy in je tuin om te zonnen, want die nieuwe buren zijn wel erg nieuwsgierig. Vrienden van je hebben een heerlijk overdekt terras met een tuinkeuken waar ze ’s avonds nog een wijntje drinken met wat snacks van de grill, dat zou jij ook graag willen. En die kapotte schutting irriteert je ook al heel lang en eigenlijk wil je liever een groenblijvende erfafscheiding zoals in ons 3D-voorbeeld op Hovenier Zeeland. Voldoende redenen voor een nieuwe tuin en waarom zou je dan niet gelijk je tuin moderniseren? Voor tuinaanleg in Zeeland ben je bij ons dus aan het goede adres.

hovenier

De Groot Hoveniers Zeeland legt fraaie tuinen aan

 

Onze tuinarchitect en hovenier in Brabant in het dorp Zeeland ontwerpt tijdloze moderne tuinen die helemaal aansluiten bij jouw idee voor je nieuwe sfeervolle tuin. Wij letten daarbij op de omgeving en jouw levensstijl. Als je een drukke baan hebt, zullen wij je geen rozentuin adviseren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke kant-en-klare oplossingen als tuindecoratie voor jou geschikt zullen zijn. Bijvoorbeeld onderhoudsvrije trendy betonnen zitelementen, wintergroene beplanting en prachtige tegelterrassen. Bekijk hier eens ons 3D-voorbeeld van een tuin met een sfeervolle zithoek bij een vuurplaats. Want sfeer, daar is het tenslotte toch om te doen. Je wilt zelf en met vrienden gezellig in je mooie tuin kunnen zitten om bijvoorbeeld een barbecue te kunnen geven. Je wilt in een fijn hoekje in de zon zitten met een goed boek en een glas wijn. Kortom je wilt genieten en tot rust komen in je tuin, het leven is al stressvol genoeg.

 

Een tuin inrichten is een complexe materie

 

Een tuin deel je niet zomaar in. Het gaat niet werken als je een paar plantjes her en der poot, wat tegels ertussen legt en wat potten neerzet. Wij zien in iedere tuin een uitdaging. Een tuin ontwerpen wij in relatie tot de elementen in tuin die niet verwijderd kunnen worden. Dus uiteraard je huis en bijvoorbeeld een al reeds bestaande waterpartij. Een nieuwe tuin moet combineren met deze onderdelen. Onze tuinarchitect kijkt ook naar het gebruik van de tuin. Zoek je een plek om lekker overdekt te zitten in je tuin, wij zijn gespecialiseerd in overkappingen, klik hier voor een 3D-voorbeeld. Voor gezinnen ontwerpen wij kindvriendelijke tuinen. Of misschien ben je een natuurliefhebber en wil je dat je tuin veel vogels en vlinders aantrekt. Wellness en luxe-tuinen staan vanzelfsprekend ook in het programma van ons hoveniersbedrijf in Zeeland. Wil je een zwemvijver, een hottub of een tuinsauna? Bij ons kan het allemaal. Landelijke en bedrijfstuinen hebben vaak een wat groter oppervlak en kunnen wij een heerlijk rustgevende uitstraling geven. Maar ook voor kleinere tuinen verzorgen wij tuinaanleg in Zeeland. Juist daarin zit de uitdaging van onze hovenier om een kleine tuin groter te laten lijken, bijvoorbeeld door middel van spiegels en door de zichtlijnen vanuit het huis slim in te vullen. Wij doen er alles aan om jou gelukkig te laten zijn in je tuin!

Hovenier in de regio

Hoe gaan wij als hovenier in Zeeland in Brabant voor jou te werk?

 

Allereerst is er natuurlijk contact vanuit jou naar ons. Dit kan via de chatfunctie op onze site, of via e-mailcontact, maar bellen kan natuurlijk ook en dat is veel persoonlijker en directer. Daarna ga je zelf eerst aan de slag met het moodboard op onze site om jouw nieuwe tuinstijl te bepalen. Stuur ons vervolgens foto’s van je oude tuin zodat wij een idee van de in te vullen ruimte hebben en van de vaste elementen die niet verwijderd kunnen worden. Hierna hebben we een intakegesprek, bij voorkeur in ons inspiratiecentrum en bespreken wij jouw wensen. Onze Martijn maakt dan een ontwerp voor jouw tuin zie bijvoorbeeld deze 3D-presentatie en bij een tweede gesprek nemen we de plannen door. We bespreken dan de vrijblijvende offerte en vervolgens hopen we uiteraard op jouw jawoord. Omdat je je geld maar een maal kunt uitgeven wil je waarschijnlijk nog wel eens nadenken over het ontwerp en de offerte. Dat is natuurlijk prima en in een derde gesprek nemen we je laatste wensen door en gaan we bij de leverancier de materialen uitzoeken. Als je akkoord met alles bent, gaan we een beregenings- en beplantingsplan voor je opstellen. Hierna gaat onze Edwin de werkvoorbereiding doen en vervolgens komt de daadwerkelijke uitvoering, gevolgd door de oplevering. Onze Mark zal na verloop van tijd een servicebeurt komen doen. Je ziet het, De Groot Hoveniersbedrijf voor Zeeland in Brabant gaat bij zoiets belangrijks niet over één nacht ijs! Een zorgvuldige planning in samenwerking met jou als cliënt is belangrijk voor het welslagen van het hele project!

 

Naast tuinaanleg doet De Groot Hoveniers tuinonderhoud in Zeeland

 

Vanuit Volkel doen we in een ruime straal van circa 30 kilometer het tuinonderhoud voor vele cliënten. Niet alleen overigens voor cliënten waarbij wij de tuin hebben aangelegd. Ook voor bedrijven doen wij het tuinonderhoud in Zeeland. Binnen vijf minuten staan wij bij je op de stoep want de afstand Zeeland Volkel is natuurlijk te verwaarlozen. Wij hebben vakkundige en gepassioneerde tuinmannen in ons team die je weer laten genieten van je tuin. Je kunt een abonnement nemen waarbij we steeds op gezette tijden terugkomen, maar ook als je ons maar eenmalig nodig hebt voor bijvoorbeeld een boom om te zagen, staan wij paraat. Ook komen wij op afroep je tuinonderhoud doen als je dat wenst. Bij onderhoud moet je niet alleen denken aan maaien, snoeien en onkruid wieden. Ook het onderhoud aan verzakte bestrating nemen wij op ons. Vijveronderhoud kun je ook aan ons overlaten en beregeningsinstallaties onderhouden wij ook. En natuurlijk kunnen we je tuin winterklaar maken. Ook hebben wij talloze tips voor je en kun je op onze site gratis de onderhoudskalender downloaden voor als je het onderhoud zelf wilt doen.

Tientallen tevreden klanten gingen je voor!

 

Met bijna 200 beoordelingen van klanten scoort ons familiebedrijf erg hoog onder de hoveniers in Noord-Brabant! Zie hier de beoordelingen van onze cliënten. De Groot hoveniers krijgt gemiddeld bijna een 9! En dat is dan op alle vlakken zoals:

 

  • Kwaliteit geleverde werk
  • Kwaliteit materiaal
  • Klantvriendelijkheid medewerker
  • Deskundigheid medewerker
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Communicatie en bereikbaarheid
  • Nakomen van afspraken

 

Hier zijn wij natuurlijk erg trots op! Neem nu contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om ook een tevreden klant met een heerlijke tuin van De Groot Hoveniers te worden.

Speciale aanbieding van je hovenier Zeeland

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor het onderhoud van je tuin, dus ben je op zoek naar een deskundige hovenier voor het tuinonderhoud in Zeeland.

De Groot Hoveniers is o.a. werkzaam als hovenier Zeeland en verzorgt alle tuinonderhoud zoals o.a. maaien, snoeien en beplanting. Bel voor meer informatie: 0413 27 28 11 of laat je verzoek achter via ons contactformulier

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?