Op en top welness met zwemvijver – Zeeland

Bij familie De Klijn hebben wij een moderne achtertuin gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een rustige plek biedt om heerlijk te ontspannen.

Een opvallend kenmerk van deze tuin is de veelzijdige wellness mogelijkheden, met onder andere een zwemvijver, buitensauna, jacuzzi en buitendouche. Deze wellness mogelijkheden zijn zorgvuldig geïntegreerd in het moderne ontwerp van de tuin, waardoor je kunt genieten van een luxe en ontspannen buitenruimte.

De tuin is voorzien van een stijlvolle overkapping met een prachtige openhaard, waardoor er een sfeervolle plek ontstaat om het hele jaar door te genieten. Deze overdekte ruimte biedt meerdere zitplekken, waardoor het een uitnodigende plek is om samen te komen met familie en vrienden.

Een bijzonder element in de tuin is het prachtige atelier van Ingeborg Herckenrath, bekend van het schilderij van Jinek. Haar atelier is geïntegreerd in de tuin en biedt haar de rust en ruimte om prachtige kunstwerken te creëren. De tuin dient als een inspirerende omgeving waar liefhebbers van haar kunst kunnen genieten van haar werken.

Zo biedt deze tuin een thuis voor ontspanning, samenkomen met familie en vrienden, en het creëren van prachtige kunstwerken.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.